

CAPRI Fall 2024 Meeting Draft Agenda Hosted by Michigan DOT and the Asphalt Pavement Association of Michigan

Hotel & Meeting Location: Cambria Hotel Detroit Downtown 600 W Lafayette, Detroit, MI, 48226

October 1-2, 2024

Tuesday, October 1

Start Time	Duration	Description	Lead	
Oct. 1 Zoom Link: https://auburn.zoom.us/j/89060938023				
8:00 AM	0.5 hours	Welcome from Michigan DOT	J. Guttling	
		Opening Remarks & Introductions	R. Willis	
		New members		
		Future meetings		
8:30 AM	1.5 hours	General Session: Asphalt Mixture Rejuvenators		
		State of Knowledge Review	J. Sias (UNH)	
		 Virginia DOT's experience with rejuvenators 	I. Boz (VTRC)	
10:00 AM	0.5 hours	Break		
10:30 AM	1.5 hour	Open discussion on the use of rejuvenators	R. Willis	
		 What can/should CAPRI do address knowledge gaps for 		
		rejuvenators?		
12:00 PM	1.0 hours	Lunch		
1:00 PM	1.5 hours	Subcommittee Activities		
		Critical Issues	E. Pastuszka	
		Tech Transfer	A. Hanz	
		Tech Evaluation	J. Blomberg	
		Research Roadmap	A. Castro	
2:30 PM	0.5 hours	Break		
3:00 PM	1.0 hours	Overview of 14th Street EV Inductive Charging Project and		
		planned 2025 Michigan Ave. Project		
		Michigan DOT	M. Mueller	
		Electreon	S. Tongur	
		Contractor's perspective	R. Wilson	
4:00 PM	1.0 hours	Depart Cambria Hotel for Tour of 14th Street EV Charging		
4.00 FIVI		Project; bus transportation provided		
5:00 PM	0.5 hours	Return to hotel; bus transportation is provided		
5:30 PM	0.5 hours	Arrive at Cambria Hotel		
6:00 PM	2.0 hours	Networking Event @ Five Iron Golf in Cambria Hotel	APAM	

Start Time	Duration	Description		
Oct. 2 Zoom Link: https://auburn.zoom.us/j/87828608282				
8:00 AM	.25 hours	Opening Remarks from MDOT	G. Brunner	
8:00 AM	1.5 hours	Subcommittee Breakouts		
		Critical Issues	E. Pastuszka	
		 https://auburn.zoom.us/j/89430506011 		
		Tech Transfer	A. Hanz	
		 https://auburn.zoom.us/j/86771820932 		
		Tech Evaluation	J. Blomberg	
		 https://auburn.zoom.us/j/82494699383 		
		Research Roadmap	A. Castro	
		 https://auburn.zoom.us/j/82495738462 		
9:45 AM	0.5 hours	Break		
10:15 AM	1.0 hours	General Session: Updates		
		Lag & Dwell Time Experiment	T. Wollmuth	
		 Low Carbon Transportation Materials program 	D. Nener-	
			Plante	
11:15 AM	0.75 hours	SC report outs and wrap-up	SC Chairs	
12:00 PM	Adjourn			