

Fall 2022 Meeting

Hosted by Ingevity Corporate Headquarters 4920 O'Hear Avenue, Suite 400 North Charleston, S.C. 29405

Wednesday, October 12

Start Time	Duration	Description	Lead	
8:00 AM	1.0 hour	Welcome & Introductions R. Willis		
9:00 PM	1.0 hour	Critical Issues Subcommittee K. Fowler		
10:00 PM	0.5 hours	Break		
10:30 AM	1.0 hours	BMD Implementation Guide	R. West	
11:30 AM	1.0 hours	Lunch		
12:30 PM	2.0 hours	Subcommittee Breakouts	SC Chairs	
2:30 PM	0.5 hour	Break		
3:00 PM	1.0 hours	Technology Evaluation Subcommittee	J. Blomberg	
4:00 PM	1.0 hours	Technology Transfer Subcommittee	M. Beeson	
5:00 PM		Adjourn		
5:30 PM	2.0 hours	Reception at Holy City Brewery		

Thursday, October 13

Start Time	Duration	Description	Lead	
8:00 AM	1.0 hour	Research Roadmap Subcommittee G. Sullivan		
9:00 AM	0.5 hour	Break		
9:30 AM	1.5 hours	Subcommittee Breakouts	SC Chairs	
11:00 AM	0.5 hours	Wrap-up & Adjourn	R. Willis	
11:30	1.0 hour	Lunch & Virtual Plant Tour	J. Bowers	
12:30	0.5 hour	Break		
1:00	1.0 hour	Ingevity Lab Tour	J. Bowers	
2:00	1.0 hour	Executive Committee Meeting	R. Willis	

Reception sponsored by Ingevity

October 12th

5:30pm - 7:30pm

at

HOLY CITY BREWING

1021 Aragon Ave. North Charleston, SC 29405