

CAPRI Spring 2023 Meeting

Hosted by ASTEC Industries Inc. 4101 Jerome Ave, Chattanooga, TN 37407

Start Time	Duration	Description	Lead
8:00 AM	0.50 hours	Welcome & Introductions	R. Willis
		New members	
		CAPRI video	
		Website	
		New Projects	
		Hosting future meetings	
8:30 AM	1.5 hours	General Session: Improving Density, State of Practice	
		• AI/FHWA – M. Buncher	
		• NCAT/FHWA – R. West	
		 Superpave 5 – M. Beeson 	
		 Density Profiling System – Kyle Hoegh 	
10:00 AM	0.5 hours	Break	
10:30 AM	1.00 hour	Open Forum on Improving Density	R. Willis
		 Achieving a higher spec 	
		 What are the issues? DOT and contractor 	
		perspectives	
		What can CAPRI SCs do on this topic?	
11:30 AM	1.0 hours	Lunch by Lee Towery Catering	
12:30 PM	1.75 hours	Subcommittee Breakouts	SC Chairs
		 Discuss density implementation activities 	
		Critical Issues SC – next topic after LJs?	
2:15 PM	0.75 hours	General Session – SC summaries from breakouts	
3:00 PM	0.5 hours	Break	
3:30 PM	1.5 hours	ASTEC Tour	T. Wagoner
5:00 PM		Adjourn for the day	
5:30 PM	2.0 hours	Reception at Big River Grille & Brewing Works	

Wednesday, March 8

Start Time	Duration	Description	
8:00 AM	1.5 hours	 General Session, Next Topic Longitudinal Joints Minnesota Case Study – J. Geib HRG/Asphalt Materials – K. DeCarlo AAPTP Project on LJs – R. West 	
9:30 AM	0.5 hours	Break	
10:00 AM	1.5 hours	Subcommittee Breakouts – What can SCs do on LJs?	SC Chairs
11:30 AM	0.5 hours	Next Topics from Critical Issues SC	K. Fowler
12:00 PM	1.0 hours	Lunch by Lee Towery Catering (EC breakout)	Willis
1:00PM	0.5 hours	Final Questions and Adjourn Meeting	